ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

8,2 μονάδες σε ένα χρόνο έχει χάσει η Νέα Δημοκρατία


Σύγκριση της περσινής και φετινής δημοσκόπησης της Metron Analysis

Οκτώ μονάδες σε σχέση με πέρυσι χάνει η Νέα Δημοκρατία, όπως δείχνει μια σύγκριση της δημοσκόπησης της Metron Analysis που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο «Βήμα» και την..αντίστοιχη περσινή δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας.
Συγκεκριμένα:
  • Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει στο «Βήμα» της Κυριακής το 28% των ψηφοφόρων, ενώ πέρυσι τον Οκτώβριο, σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας συγκέντρωνε 36,2%!
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι τέτοια εποχή, σε μέτρηση της ίδιας εταιρίας συγκεντρώνει 18,2%, ενώ φέτος συγκεντρώνει 18,3%, δεν σημειώνει δηλαδή ούτε κέρδη, ούτε απώλειες.
  • Το ΚΙΝΑΛ σήμερα συγκεντρώνει 9,8%, ενώ πέρυσι τον Οκτώβριο λάμβανε 6,1%.
Η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή, έχει απώλεια 8,2 ποσοστιαίων μονάδων σε ένα χρόνο, ενώ το ΚΙΝΑΛ στο διάστημα αυτί κερδίζει 3,1 ποσοστιαίες μονάδες, αλλά όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αν μη τι άλλο, μπορούμε να μιλάμε για απαρχή προβλήματος για το κυβερνών κόμμα, που αν δεν αναστραφεί άμεσα (αν και δεν φαίνεται το πώς μπορεί αυτό να συμβεί) το πρόβλημα θα καταστεί μεγάλο.
B. Σκουρής (ieidiseis)