ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Το οργισμένο τηλεφώνημα Μαρινάκη στο Mega


Η διακοπή του ηλεκτρονικού ρεύματος το βράδυ της Κυριακής σε περιοχές της Αττικής, λόγω της πυρκαγιάς στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο, έπληξε και το Mega..
Η μετάδοση του ζωντανού προγράμματος διακόπηκε, καθώς δεν λειτούργησαν οι γεννήτριες ή, έστω, δεν λειτούργησαν στον βαθμό που χρειαζόταν για να συνεχιστεί κανονικά η ροή και η λειτουργία τού master. (Το master έχει τον έλεγχο εισερχόμενων και εξερχόμενων προγραμμάτων και, γενικά, είναι η καρδιά του συστήματος μαζί με τη ροή προγράμματος. Σε αυτό φορτώνονται τα υλικά για οποιαδήποτε εκπομπή είναι να παίξει στον αέρα). Η ηλεκτροδότηση στο κανάλι αποκαταστάθηκε περίπου πέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα.
Η διακοπή του προγράμματος λόγω αδυναμίας των γεννητριών προκάλεσε τη δυσαρέσκεια (επιεικής ο όρος…) του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ιδιοκτήτης το καναλιού τηλεφώνησε στους συνεργάτες του και ζήτησε να φροντίσουν ώστε, τουλάχιστον, να βγει κανονικά στον αέρα η κυριακάτικη αθλητική εκπομπή.
-από το Harddog