ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Πέθανε ο Λάρι Φλιντ, ο ιδρυτής του ομίλου Hustler


Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο Λάρι Φλιντ, ιδρυτής του πορνογραφικού περιοδικού «Hustler».
Ο αδελφός του Τζίμι Φλιντ επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Washington Post τον θάνατο του Λάρι,.. στον οποίο αναφέρθηκε πρώτος ο ιστότοπος TMZ, που ασχολείται με τις διασημότητες. Κατά τις πληροφορίες του ιστότοπου, ο Λάρι Φλιντ πέθανε από καρδιακή ανακοπή.
O Λάρι Φλιντ υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του έντυπου πορνό, με το «Hustler» που πρωτοκυκλοφόρησε το 1974 να ανταγωνίζεται «μεγαθήρια» όπως το «Playboy» και το «Penthouse».
Από αυτό δημιουργήθηκε ένας ολόκληρος όμιλος με επιπλέον περιοδικά, εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό, καταστήματα, καζίνο και κανάλια, δύο εκ των οποίων -το Blue Hustler και το Hustler HD- εκπέμπουν και στην Ελλάδα μέσω της Cosmote TV.
Ο Λάρι Φλιντ ήταν από τους πρώτους που τάχθηκαν με το μέρος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και το gay πορνό, ήταν υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου, έγραψε βιβλία για την πολιτική όπως το «Sex, Lies And Politics: The Naked Truth», το «One Nation Under Sex» κ.ά., και τέλος διεκδίκησε την προεδρία της χώρας το 1984 και την κυβέρνηση της Καλιφόρνια το 2003.
Η ζωή του, μάλιστα, έγινε ταινία μέσα από το «The People vs. Larry Flynt» που έκανε πρεμιέρα το 1996, με τους Γούντι Χάρελσον, Κόρτνεϊ Λαβ και Εντουαρντ Νόρτον.