ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Πρετεντέρης - Μανδραβέλης… ωσεί παρόντες


Εκτενείς αναφορές στην επίσκεψη στην Ικαρία περιείχε η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά. Ο δημοσιογράφος μάλιστα,.. αναφορικά με την κριτική που δέχτηκε ο πρωθυπουργός παρατήρησε πως αυτή δεν προήλθε μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά την αντιπολίτευση για το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί.
Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αιχμηρά σχόλια για το γεγονός έκαναν τόσο ο Γιάννης Πρετεντέρης, όσο και ο Πάσχος Μανδραβέλης, σχολιαστές που αν μη τι άλλο δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως αντικυβερνητικοί. «Πάντως, για να το κλείσουμε αυτό το θέμα, υπάρχουν σχολιαστές, ο Γιάννης Πρετεντέρης, «Έκανε "πατάτα" ο Μητσοτάκης στην Ικαρία», Πάσχος Μανδραβέλης «Η Νέα Δημοκρατία τα έλεγε για τον Πολάκη αυτά παλαιότερα», που έκαναν σκληρή κριτική σε αυτό το θέμα. Άρα δεν είναι μία κριτική που έρχεται μόνο από τη μία μεριά. Να το δεχτούμε αυτό», ήταν η παρατήρηση Παπαχελά.