ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Eπίθεση της «Εστίας» στην Πρόεδρο για τη μυστικοσύμβουλο... Καλυψώ


Με ένα σκωπτικό αλλά άκρως επικριτικό κείμενο η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» επιτίθεται (και πάλι) κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας βάζοντας στο κάδρο και την συμπαθέστατη γάτα, «Καλυψώ», της.. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Αυτή τη φορά η εφημερίδα αφιερώνει το πρωτοσέλιδό της στην παρουσία της «Καλυψούς», που κατοικοεδρεύει στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την συνάντηση της Προέδρου με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο κάνοντας λόγο για «ρεσιτάλ ιλαρότητας».

Γράφει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της:
Η... Καλυψώ αποφάσισε: Επιστρέφει ο εθνικός ύμνος!
Ρεσιτάλ ιλαρότητας από την «αυτού εξοχότητα» στο Προεδρικό

Η «Εστία» σας παρουσιάζει σήμερα την Αυτού Εξοχότητα! Την Βασίλισσα του Προεδρικού Μεγάρου, τέως Ανακτόρων. Την αγαπημένη γάτα της Προέδρου της Δημοκρατίας. Την συμπαθέστατη Καλυψώ.
Την πλέον ευτυχή ύπαρξη στην πατρίδα μας σε καιρό πανδημίας.
Την ώρα που στο διπλανό Μέγαρο Μαξίμου διεξαγόταν σε βαρύ κλίμα σύσκεψη υπό την Προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με αντικείμενο την επιβολή ενός τρίτου σκληρού lockdown – με καταστρεπτικές συνέπειες για την κοινωνία και την οικονομία- στην Ηρώδου του Αττικού η ατμόσφαιρα ήταν χαρίεσσα.
Η αντ΄ αυτής μυστικοσύμβουλος Καλυψώ, η επίσημη guest star των Ανακτόρων, Καλυψώ έδινε ενώπιον του ψύχραιμου Υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ένα απίστευτο ρεσιτάλ, ποζάροντας πάνω στην προεδρική καρέκλα, ακροπατώντας πάνω στο ξυλόγλυπτο γραφείο της Προέδρου, κάνοντας νάζια με χασμουρητά. Γενικώς προσέφερε ένα απίστευτο θέαμα μέσα σε ατμόσφαιρα γενικής ιλαρότητος.(...)