ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Κικίλιας σε Μαξίμου: «Αν δεν σας κάνω, μπορώ να φύγω!..»


Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρέθηκαν οι ένοικοι του Μαξίμου, λίγες ώρες πριν το πρωθυπουργικό τηλεοπτικό μήνυμα της Τρίτης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η σπουδή του υπουργού Υγείας.. να ανακοινώσει ότι θα εισηγηθεί -«καπελώνοντας» την επιτροπή των ειδικών- «ένα σύντομο, καθολικό lockdown στην Αττική» προκάλεσε την έντονη πρωθυπουργική δυσαρέσκεια.
Το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε ανέλαβε να μεταφέρει στον Βασίλη Κικίλια ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, λαμβάνοντας ωστόσο την απάντηση - δυσφορία «αν δεν σας κάνω, μπορώ να φύγω»! Γαλάζιοι παράγοντες ερμηνεύουν την «επιθετικότητα» του κ. Κικίλια στο ποσοστά προσωπικής δημοφιλίας που λαμβάνει -σε σχέση με άλλους υπουργούς- αλλά και στο γεγονός ότι «μια αποπομπή του υπουργού Υγείας σε αυτή τη συγκυρία θα προκαλούσε μείζονα κυβερνητική κρίση».

"Μου είπαν ‘να πας"

Επιπλέον, έκθετο αφήνει το επιτελικό κράτος η ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη ότι η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών κάλεσε για εμβολιασμό τον ίδιο και άλλα κυβερνητικά στελέχη, στον αντίποδα της προτεραιοποίησης που η ίδια έχει θέσει!(δείτε ΕΔΩ) Επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης φέρεται έντονα εκνευρισμένος για την κατάργηση του click away στην Αττική, ενώ και η υπουργός Παιδείας, υπό το βάρος της πίεσης των σχολαρχών, δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της για την επιστροφή των εκπαιδευτικών βαθμίδων στην τηλεκπαίδευση.

K. Σαββόπουλος / Αυγή