ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κουρτάκης σχεδιάζει να βγάλει στα περίπτερα την «Απογευματινή» - Βλέπει κόσμο και κάνει ραντεβού


Δικαίωση για τους εργαζόμενους Μέσων Ενημέρωσης που έχουν τεθεί σε ειδική διαχείριση -όπως ο ΔΟΛ, η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ και το MEGA- αποτελεί η πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία.. ρύθμισης της εκκρεμότητας που αφορά τους μισθούς και τις αποζημιώσεις τους.
***
Αφού κατοχύρωσε τον τίτλο της «Απογευματινής» (τον ενέκρινε το γραφείο σημάτων) ο Γιάννης Κουρτάκης, άρχισε τις ασκήσεις επί χάρτου προκειμένου να προχωρήσει και στην έκδοση της εφημερίδας.
***
Λένε πως ο εκδότης των «Παραπολιτικών» βασίζεται σε έμπειρο «εφημεριδά» προκειμένου να βγάλει πάλι την «Απογευματινή» στα περίπτερα. Και όπως ακούγεται ήδη βλέπει κόσμο και κάνει ραντεβού για την στελέχωση της εφημερίδας.
***
Με αφορμή την επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς στα γραφεία ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης, με έδρα το Παγκράτι, ο όμιλος OPEN Media εκφράζει τον πλήρη αποτροπιασμό του για την κάθε βίαιη ενέργεια που έχει ως απώτερο σκοπό να προκαλέσει πλήγμα στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, της πολυφωνίας της ενημέρωσης και του Τύπου και μεταφέρει την αμέριστη συμπαράστασή του.
***
Άρχισαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1, «Ζακέτα να πάρεις». Πρωταγωνίστριες η Ελένη Ράντου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η Φωτεινή Μπαξεβάνη στον ρόλο των τριών Ελληνίδων μανάδων, οι οποίες αναστατώνουν με κάθε πιθανό -και απίθανο- τρόπο τη ζωή των γιων τους, που υποδύονται οι Β. Αθανασόπουλος, Π. Γαβρέλας και Μιχ. Τιτόπουλος.