ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Η ΕΣΗΕΑ καλεί για εξηγήσεις Καφαράκη, Τρουπή και Μάνεση


Tους ιθύνοντες της ΕΡΤ καλεί το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ να δώσουν εξηγήσεις για το σημείωμα- «εντολή» να «θαφτούν» τα επίμαχα πλάνα από το φαγοπότι Μητσοτάκη στην Ικαρία..Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, και όπως γράφει η«Αυγή», ομόφωνα το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ καλεί τον Γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Φώτη Καφαράκη και τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών Γιάννη Τρουπή, με αφορμή τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη του Χρήστου Ξανθάκη για την έγγραφη οδηγία να «θαφτούν» πλάνα και φωτογραφίες από το γλέντι της Ικαρίας .
Πάντως ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης ΕΡΤ, Φώτης Καφαράκης προέβη σε διευκρινιστικές δηλώσεις (δείτε ΕΔΩ)
Η ΕΣΗΕΑ, σύμφωνα με την «Αυγή», καλεί και τον Νίκο Μάνεση να δώσει εξηγήσεις για την προσβλητική συμπεριφορά του απέναντι σε πολίτη ενώ ήταν στον τηλεοπτικό αέρα.
Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Μάνεσης, εμφανώς εκνευρισμένος, ειρωνεύτηκε πολίτη που είπε σε δημοσιογράφο «να πάτε στην Ικαρία να κάνετε ρεπορτάζ». «Κράτησε το τηλέφωνό της να την πάρουμε παραμονές των εκλογών να μας πει τι να ψηφίσουμε» είχε πει ο Νίκος Μάνεσης.