ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

H Μαρέβα στέλνει εξώδικο (μέσω Μαξίμου) στον Βαξεβάνη για μια ανάρτηση στο twitter


Εξώδικο προς τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη δήλωσε -μέσω Μαξίμου!- ότι θα αποστείλει η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγος του πρωθυπουργού.
Το αίτημά της είναι να ανασκευάσει ανάρτησή του στο twitter και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.. Στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος ανέφερε:
«Η Μαρέβα Μητσοτάκη, χωρίς κάποια θεσμική ιδιότητα πήγε βόλτα στην Αίγυπτο. Εσύ κάτσε καραντίνα. Ούτε τα προσχήματα. Νοιώθουν Λουδοβίκοι και Αντουαννέτες και το δείχνουν». Επίσης υπήρξε αντίστοιχο δημοσίευμα στο documentonews.
Στη δική της απάντηση η κυρία Μητσοτάκη, σημειώνει:
«Διαψεύδω το δημοσίευμα. Η επίσκεψη έγινε το 2019. Θα περίμενε κανείς κάποια διασταύρωση των πληροφοριών, ή έστω μια βασική έρευνα. Η εμμονή είναι κακός σύμβουλος. Η αξιοπρεπής στάση είναι η συγγνώμη και η ανάκληση από το δημοσιογράφο που έσπευσε να διαδώσει ψευδείς ειδήσεις».

Αντίδραση από το Μαξίμου!  

«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίνας, επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου! Δηλαδή 16 μήνες πριν», τονίζεται από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
«Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.