ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Παρέμβαση εισαγγελέα για δηλώσεις περί παράλυσης νοσοκόμας από το εμβόλιο


Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η αναφορά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακού σε 40χρονη νοσηλεύτρια η οποία, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Γιαννάκος, μετά τη δεύτερη.. δόση του εμβολίου κατά του κορονοιού παρέλυσε στα κάτω άκρα.
Στόχος της προκαταρκτικής εξέτασης, που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, είναι να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων καθώς πριν αποφανθούν οι γιατροί ο κ. Γιαννακός φέρεται να εμφανίζεται βέβαιος πως το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην νοσηλεύτρια συνδέεται με το εμβόλιο.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφερόμενος στην 40χρονη είπε πως ήταν «απολύτως καλά στην υγεία της» και συμπλήρωσε: «Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί».