ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Σε προληπτική καραντίνα η παρουσιάστρια


Απουσίαζε η κεντρική παρουσιάστρια. Και αιτία λέγεται ότι ήταν δυο με τρία διαπιστωμένα κρούσματα κορονοϊού μεταξύ των τεχνικών του τηλεοπτικού σταθμού. Μοιραία λοιπόν σε.. προληπτική καραντίνα η παρουσιάστρια.
Συγκεκριμένα στο OPEN έχει σημάνει συναγερμός, με την Νίκη Λυμπεράκη να μην εμφανίζεται στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, καθώς υπήρξε κρούσμα κορονοϊού.
Θετικός στον ιό βρέθηκε ένας τεχνικός και μάλιστα στον σταθμό εργάζεται και η σύζυγος του.
Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις στο κανάλι και στις εγκαταστάσεις του σταθμού, ενώ την Δευτέρα έκαναν rapid test πάνω από 200 εργαζόμενοι και δεν βρέθηκε κανένας υπάλληλος θετικός.
Η παρουσιάστρια βρίσκεται από την Παρασκευή στο σπίτι της σε υποχρεωτική καραντίνα, χωρίς όμως συμπτώματα και μετά από τρεις με τέσσερις μέρες, αναμένεται να κάνει το μοριακό τεστ για να διαπιστωθεί αν είναι θετική ή αρνητική και τότε θα αποφασιστεί πότε θα επιστρέψει κανονικά στο δελτίο. Μέχρι τότε θα την αντικαθιστά ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο τα Σαββατοκύριακα.