ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Σε διαθεσιμότητα εκπρόσωπος του Μπάιντεν επειδή απείλησε δημοσιογράφο


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε εκπρόσωπος του αμερικανού Προέδρου Τζό Μπάιντεν επειδή, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, απείλησε μια δημοσιογράφο και έκανε σεξιστικά σχόλια.. σε βάρος της.
Ο 32χρονος Τ.Τζ. Ντάκλο ήταν μέλος της προεκλογικής ομάδας του Μπάιντεν και στη συνέχεια έγινε αναπληρωτής της Τζεν Ψάκι, της εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου.
«Θα σας καταστρέψω» φέρεται να είπε ο Ντάκλο σε μια δημοσιογράφο του Politico, την Τάρα Παλμέρι, σύμφωνα με το Vanity Fair που περιγράφει το επεισόδιο.
Η Παλμέρι είχε επικοινωνήσει μαζί του για να τον ρωτήσει για τη σχέση του με άλλη δημοσιογράφο,  και για τα ζητήματα δεοντολογίας που θα μπορούσαν να προκύψουν από αυτό το γεγονός.
«Ο Τ.Τζ. Ντάκλο ζήτησε συγγνώμη από τη δημοσιογράφο με την οποία είχε μια θυελλώδη συζήτηση για την προσωπική ζωή της», σχολίασε η Ψάκι προσθέτοντας: «Ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν στο ύψος των προτύπων που έχει θέσει ο πρόεδρος».