ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Θ. Παφίλης στη Βουλή: "Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος"


Απάντηση έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης στα όσα είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη Βουλή σχετικά με την ανακοίνωση που είχε.. εκδώσει το κόμμα για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του.
Όλα συνέβησαν χθες κατά τις τοποθετήσεις βουλευτών για το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να εκφράζει τις αντικομμουνιστικές του θέσειςκαι να κατηγορεί το ΚΚΕ σχετικά με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει το κόμμα για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του.
«Όχι μόνο δεν καταδίκασε χωρίς αστερίσκους, αλλά την επαύριο συνέχισε τη στοχοποίησή μου, με αήθεις χαρακτηρισμούς που ξέρουμε ότι οπλίζουν χέρια πλέον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Μπογδάνος.
Τον λόγο πήρε ο Θανάσης Παφίλης και απάντησε με νόημα στον βουλευτή της Ν.Δ.  Αφού ξεκαθάρισε την πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια σε τέτοιες επιθέσεις, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος υπενθύμισε την περίπτωση που ο Κ. Μπογδάνος είχε αποκαλύψει την ταυτότητα διαδηλωτή και κατέληξε: «Όταν βγαίνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και καταγγέλλει επισήμως ότι αυτός είναι ο τάδε, που φοιτεί εκεί, που είναι αυτό κι αυτό, τότε ισχύει αυτό που γράψανε μερικοί: Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος».