ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Τράγκας: Ιδρύω κόμμα, θα είμαι παρών στις εκλογές


Κόμμα με στόχο να κατέβει στις επόμενες εκλογές ιδρύει ο Γιώργος Τράγκας. Το όνομα του κόμματος θα είναι “Ελεύθεροι Άνθρωποι”. «Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα.. είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ‘21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας», είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος.
Στη σχετική ανακοίνωση μάλιστα, αναφέρεται ότι «το Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων πορεύεται και κάνει τα πρώτα σταθερά βήματά του σε όλες τις περιοχές της χώρας. Ήδη λαμβάνουμε, ομαδοποιούμε και σταχυολογούμε χιλιάδες αιτήσεις ελευθέρων και αυτοβούλων πολιτών που εγγράφονται στο νέο πολιτικό φορέα».