ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

«Ο Ιβάν ούτε λεφτά δίνει ούτε σχέσεις θέλει»...


Μαθαίνουμε ότι στη Βόρεια Ελλάδα κινούνται κάποιοι φιλόδοξοι καθηγητάδες που στις ευρωεκλογές του 2019 κατέβηκαν με ένα σχήμα που έφερε τον τίτλο «Ελεύθερη Πατρίδα» και από κοντά τρέχουν.. κάποιοι «κάλπικοι» τηλεμακεδονομάχοι και ένας ευρύτερος κύκλος επίσης που συντονίζεται από συγκεκριμένο αντιμητσοτακικό κέντρο, όπου συνωστίζονται και διάφοροι παλαιοκαραμανλικοί, που νιώθουν διωγμένοι από τον Μητσοτάκη, για τον οποίο δεν τρέφουν τα καλύτερα των αισθημάτων. Επιπλέον κινητικοί δείχνουν άλλοτε «λαοφιλείς» παραθυράτοι, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν πρόθυμους «χρηματοδότες» που πάντοτε αναζητούν. (...) Όλοι μαζί φαίνεται να προσβλέπουν σε κάποια «άνωθεν» υποστήριξη από τη ζώνη του Ιβάν Σαββίδη, προς ευόδωση του περιλάλητου, αλλά μηδέποτε ευδοκιμήσαντος, «ρωσικού» κόμματος.
Κατόπιν αυτών, ρωτήσαμε τους παρακειμένους του Ιβάν Σαββίδη για να δούμε αν υπάρχει ψήγμα αληθείας. «Καμία σχέση, καμία επαφή» ήταν η απάντηση, για να προσθέσουν ότι «μια φορά πίστεψε ο Ιβάν την πολιτική και συστρατεύθηκε με τον Τσίπρα, αλλά ήταν τέτοια η απογοήτευση που πήρε που δεν θέλει να ξανακούσει».
Αλλωστε, συμπλήρωσαν, εδώ και καιρό κατοικοεδρεύει στη «μητέρα» πατρίδα, τη Ρωσία, και σπανίως επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη. Είπαν και άλλα για τις δουλειές του εκεί, για τα υλικά συσκευασίας, τα νερά, τα ζώα, τα λιβάδια που κατέχει, για το λιμάνι της συμπρωτεύουσας, την αγορά των μετοχών από τους Γερμανούς, τον επερχόμενο διαγωνισμό για την αναβάθμιση του προβλήτα 6, για τις ζημιές δεκάδων εκατομμυρίων από την ΤV και άλλα που δεν είναι της παρούσης. Το μήνυμα πάντως προς τους πολλούς διεκδικούντες της εθνικιστικής και λαϊκιστικής Δεξιάς ήταν καθαρό: «Ούτε λεφτά δίνει ούτε σχέσεις θέλει».
- από τον Βηματοδότη