ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Ο Μπογδάνος τα έβαλε ξανά με το Netflix!..


"Είναι το μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον πλανήτη"

Ως... «εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας» χαρακτήρισε το Netflix ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε συζήτηση για το προσφυγικό.
Με αφορμή την κουβέντα στο τηλεοπτικό πάνελ του «Alert TV» για το προσφυγικό, στην οποία συμμετείχε επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος,..
ο εκπρόσωπος Κοινοβουλευτικού Έργου του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Καρανικόλας και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Χήτας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε κατά της πρότασης μεταφοράς συγκεκριμένου αριθμού προσφυγικών οικογενειών σε χωριά της χώρας.
Για να υποστηρίξει την άποψή του, τόνισε πως το εν λόγω σενάριο το έχει παρακολουθήσει ως ταινία στο Netflix. «Το μεγαλύτερο εργαλείο, δεινότερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον πλανήτη», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο απομόνωσε και ανέβασε στο twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος:
"Την πρόταση να πάρει κάθε χωριό 5-10 οικογένειες μεταναστών την έχω δει ως ταινία στο Netflix («A remarkable tale»), το μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη εποικισμό. Πρέπει να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια" ανέφερε.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τα είχε βαλει ξανά με το Netflix τον περασμένο Δεκέμβριο εξ αιτίας της βραζιλιάνικης κωμωδίας «The First Temptation of Christ». Ο Κ. Μπογδάνος έκανε τότε λόγο για στοχευμένη αποδόμηση του χριστιανισμού, γράφοντας χαρακτηριστικά: Όταν το Netflix παρουσιάσει τον Μωάμεθ ομοφυλόφιλο (ή έστω, ας τον απεικονίσει απλά), ή φιλμ που περιπαίζει το όνομα του Θεού στο Ταλμούδ, τότε ξαναμιλάμε. Μέχρι τότε, έχουμε στοχευμένη αποδόμηση του χριστιανισμού.