ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Aπό τη Real news στο Έθνος η Σεμίνα Διγενή

Και αύριο στην ΕΡΤ2 με τη Χαρούλα Αλεξίου

Η Σεμίνα Διγενή εντάσσεται στην ομάδα του «Εθνους της Κυριακής». Ετσι από αυτή την Κυριακή 5 Ιουλίου και κάθε Κυριακή, η Διγενή που αποχώρησε πρόσφατα από το Real Group (Real fm και Real news) θα υπογράφει στην εφημερίδα την ανατρεπτική στήλη «Στον Αποκωδικοποιητή».
Η συγγραφέας Μάρω Βαμβουνάκη, ο ερμηνευτής Γιώργος Νταλάρας,
η σκηνοθέτις και ηθοποιός..
Ρούλα Πατεράκη, οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Ελένη Ράντου, Νίκος Ψαρράς, Γιάννης Στάνκογλου, και ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς, αποκωδικοποιούν αυτό περιπετειώδες πρώτο εξάμηνο του 2020.
Επίσης από την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 οι εκπομπές της Σεμίνας έρχονται και πάλι στην οθόνη μας, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. Ετσι αύριο επαναπροβάλλεται από την ΕΡΤ2 η
εκπομπή της Σεμίνας Διγενή «Κοίτα τι έκανες», που είναι αφιερωμένη στη Χαρούλα Αλεξίου.

Στη μεγάλη παρέα της εκπομπής, βρέθηκαν ο αδελφός της Γιώργος Σαρρής, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιάννης Πάριος, ο Αντώνης Βαρδής, η Καίτη Γκρέυ, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Σπάθας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μανώλης Φάμελλος, η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Βασιλόπουλος, ο οποίος τη συνόδευσε στα δημοτικά τραγούδια που ερμήνευσε.
Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη μοδιστρική, τη σχέση της με τη μουσική, το πρώτο τραγούδι που τραγούδησε στην «Αρχιτεκτονική» μαζί με τον Αλέξη Γεωργίου, για τον Μάνο Λοΐζο, για το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησε, για τις σκηνοθετικές ανησυχίες της, για τη συνήθειά της να μιλάει κάποιες φορές μόνη της, για την αγάπη που δεν τη χορταίνει ποτέ, για τη δουλειά της που τη θεωρεί διέξοδο κ.ά.