ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Αφαντο το πρωτοσέλιδο της Kontra!

Η εφημερίδα Kontra έχει στην πρώτη σελίδα τής έκδοσης της Τετάρτης βασικό θέμα με τίτλο «Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Γκιόλια». Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο πρωτοσέλιδο, «πρόσωπο υπεράνω υποψίας που υπηρετούσε σε νευραλγική κρατική υπηρεσία» κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος «με αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου». Το πρωτοσέλιδο παραπέμπει..
στην 3η σελίδα, όπου όμως υπάρχουν δυο άσχετες ειδήσεις και ένα επίσης άσχετο θέμα: Στη συνάντηση Τσίπρα με εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ. Αλλά το πρωτοσέλιδο θέμα απουσιάζει και από τις υπόλοιπες 15 σελίδες τής έκδοσης. Πρόκειται για πάθημα, για γκάφα, κάτι από αυτά που το δημοσιογραφικό κλισέ τα χαρακτηρίζει «απίστευτα». Απίστευτο, αλλά πιστέψτε το: έγινε!
Το θέμα υπάρχει εκτενές, με τον ίδιο τίτλο και με ώρα ανάρτησης 13:22, στη διαδικτυακή σελίδα της εφημερίδας, όπου το ρεπορτάζ καταλήγει με παραπομπή στην αυριανή έκδοση, γράφοντας: «Η KONTRA παρουσιάζει στο αυριανό φύλλο συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την απόφαση - φωτιά του Αρείου Πάγου για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια για να πληροφορηθεί ο κόσμος με ποιο τρόπο λειτουργούν οι νευραλγικές κρατικές υπηρεσίες».


- διαβάστε περισσότερα στο harddog EΔΩ