ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Εξώδικο στον Τράγκα από τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου

Στη Δικαιοσύνη κατά του Γιώργου Τράγκα προτίθεται να προσφύγει ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφέιου  Γρηγόρης Δημητριάδης, μετά τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς και κατηγορίες για παράνομες δραστηριότητες που εκτιξλέυει εναντίον του ο δημοσιογράφος.
«Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας..
σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ» τονίζει σε εξώδικη διαμαρτυρία ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού που έστειλε στον Γ. Τράγκα κάνοντας λόγο για εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του, προσπάθεια που συνδέεται με τον πολιτικό του ρόλο.
Ο Γρ. Δημητριάδης, που εκτός από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κυρ. Μητσοτάκη είναι και ανιψιός του (γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη και του δικηγόρου Σπύρου Δημητριάδη), ζητά από τον Γ. Τράγκα να ανακαλέσει και να ανασκευάσει προειδοποιώντας ότι θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.