ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Εκτός τηλεοπτικού «αέρα» ο Γιώργος Λιάγκας

Οι εξελίξεις με το συμβόλαιό του

Εκτός τηλεοπτικού «αέρα» μένει για το α’ μισό της επόμενης σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας, παραμένοντας όμως στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, με την κατάσταση να είναι όμοια με την τελευταία περίοδο του δημοσιογράφου στον ΑΝΤ1.
Το ραντεβού μεταξύ του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα και.. στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού, σύμφωνα με πληροφορίες του Aλέξη Μίχα στο «TV Εθνος», πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, όπου συμφώνησαν για το τέλος της εκπομπής «Μεσημέρι», καθώς ούτε το κανάλι αλλά ούτε και ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμούν να συνεχιστεί.
Ηδη στη συγκεκριμένη ζώνη για την επόμενη σεζόν κατευθύνεται με νέα εκπομπή η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου που εργάζεται στο Κρήτη TV. Στον δημοσιογράφο προτάθηκε η «μετακόμιση» στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου με infotainment εκπομπή, όμως εκείνος την αρνήθηκε, καθώς οι δύο τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι αφιερωμένες στα παιδιά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Aλέξη Μίχα στο «TV Εθνος», το διετές συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΪ (λήγει τον Ιούνιο του 2021) έχει πρόβλεψη πως θα πρέπει να αξιοποιηθεί τηλεοπτικά ο δημοσιογράφος τουλάχιστον τη μισή σεζόν (α’ ή β’ μισό). Σε διαφορετική περίπτωση ενεργοποιούνται οι σχετικές ρήτρες. Εφόσον λοιπόν ο σταθμός δεν τον αξιοποιήσει στο β’ μισό της σεζόν, εκείνος μπορεί να ζητήσει βάσει συμβολαίου την αποδέσμευσή του. Κάτι το οποίο στην παρούσα φάση δεν φέρεται διατεθειμένος να κάνει, τηρώντας στάση αναμονής. Πληροφορίες επιμένουν πως αν και ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάποιες βολιδοσκοπήσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν μπήκε σε συζητήσεις, καθώς είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ. Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει, άλλωστε, και όταν είχε προσεγγίσεις την περίοδο που ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1, χωρίς και πάλι να αξιοποιείται τηλεοπτικά από το κανάλι.