ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα της Ξάνθης

Αναβλήθηκε το Λαμία - Ξάνθη _ Συναγερμός στη Super League 1

Θετικό σε κορωνοϊό βρέθηκε δείγμα μέλους του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ξάνθης. Με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο η ομάδα μπήκε σε καραντίνα, ενώ σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε νέα τεστ - Την ίδια ώρα η Super League 1 ανακοίνωσε την αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα (4/7) παιχνιδιού κόντρα στη Λαμία,..
μεταφέροντας το τη Δευτέρα (6/7).
Ολα ξεκίνησαν όταν μετά τον σχετικό έλεγχο που έγινε την Πέμπτη στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ξάνθης, ένα από τα δείγματα βγήκε θετικό.
Αυτόματα όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή ενόψει του αυριανού αγώνα (4/7) εναντίον της ομώνυμης ομάδας, κλήθηκαν να μπουν σε καραντίνα και μετέβησαν αμέσως στο ξενοδοχείο της περιοχής του Νέου Αγχιάλου, που ούτως ή άλλως εκεί είχε προγραμματιστεί να καταλύσουν (δεν υπήρχαν διαθέσιμα καταλύματα στη Λαμία).
Εκεί, ακολουθώντας τις εντολές του ΕΟΔΥ, όλα τα μέλη της (αθλητές, προπονητικό τιμ, συνοδοί κτλ) θα παραμείνουν σε καραντίνα και θα υποβληθούν δύο φορές σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊου. Η πρώτη απόψε το βράδυ (3/7) και η άλλη την Κυριακή (5/7).
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει ήδη ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το ξενοδοχείο, ώστε να έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας.
Σημειώνεται πως η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης βρίσκεται στο επίκεντρο της διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες καθώς κάθε ημέρα ανακοινώνονται νέα κρούσματα τόσο στην πόλη, όσο και στον Εχίνο.
Ενδεικτικά σήμερα, από τα 28 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, τα επτά καταγράφηκαν στην περιοχή της Ξάνθης, όπου έχει την έδρα της και η ομώνυμη ομάδα.