ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ποιοι σχεδιάζουν εφημερίδα, σάιτ και ραδιόφωνο

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Μπαμ" του Πέτρου Κουσουλού, εχει αναλάβει απο το Πάσχα ο Ανδρέας Λιόσης (Ελ.Τύπος, Espresso, Δημοκρατια, Ελευθερία του Τύπου). Το φύλλο βρίσκεται στα περίπτερα απο το Σάββατο εως την Πέμπτη.
***
ΚΑΛΟΣΤΕΚΟΥΜΕΝΟΣ οικονομικά επιχειρηματίας και..
φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού, κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια για ημερήσιο αθλητικό φύλλο κόκκινης απόχρωσης με ισχυρό site και αθλητικό ραδιοφωνο. Εχει δίπλα του μάλιστα και παλαίμαχο δημοσιογράφο που τον καθοδηγεί και τον συμβουλεύει.
***
ΚΟΥΙΖ: Γιατί αποχωρούν απο μιντιακό όμιλο υποβάλλοντας παραίτηση κάποια από τα στελέχη του; Επειδή πιστεύουν, λέει, πως μόνο ετσι θα καταφέρουν να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.
***
ΜΕΓΑΣ πονοκέφαλος στο Mega του Μαρινάκη για το δελτίο ειδήσεων που καταφέρνει να ξεπερνά μόλις και μετα βίας μόνο την ΕΡΤ. Προβληματισμός υπάρχει και για διευθυντικά στελέχη καθως και για το περιεχόμενο και τα πρόσωπα που βγαίνουν στο γυαλί.
 ***
 ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ περα από την "Αυγή" και το "Documento", μόνο η "Εφημερίδα των Συντακτών" και η "Δημοκρατία" ασκούν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη! Ολοι οι άλλοι της... στέλνουν φιλάκια.