ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Να φύγουμε για Σαββατοκύριακο ή θα γίνει ανασχηματισμός;

Παρών στις 13 Ιουλίου

Επισήμως δεν απάντησε, ανεπισήμως όμως τα είπε όλα ή καλύτερα τα … υπονόησε. Ο λόγος για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ο οποίος χθες υποδέχτηκε μετά από 3 και πλέον μήνες, τους δημοσιογράφους στην αίθουσα του briefing. «Να φύγουμε για Σαββατοκύριακο ή θα γίνει ανασχηματισμός;» τον ρώτησαν στα όρθια όταν ολοκληρώθηκε η..
ενημέρωση. «Να πάτε, να πάτε αρκεί να είστε εδώ την άλλη Δευτέρα» απάντησε μειδιώντας. Δηλαδή, «ποια Δευτέρα;» επανήλθαν. «Στις 13 Ιουλίου» είπε. Τρίτη ερώτηση: «Κι εσείς θα είστε εδώ ή κάπου αλλού;». «Εδώ, εδώ». Συνεπώς, ανασχηματισμός λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής με… αναντικατάστατο εκπρόσωπο. Προ μερικών εικοσιτετραώρων βέβαια δεν έμπαινε καν σε συζήτηση..
***
Καραμπινάτη είδηση
Αυτό το ευφυολόγημα ακούγεται όλο και συχνότερα στους διαδρόμους της Βουλής: «Είδηση δεν είναι ότι ο τάδε υφυπουργός θα φύγει από το υφυπουργείο του με τον ανασχηματισμό, αλλά είδηση και μάλιστα καραμπινάτη, θα είναι εάν παραμείνει». Για να σας διευκολύνω όλοι οι βουλευτές γνωρίζουν ποιος είναι αυτός ο υφυπουργός. Το θέμα είναι εάν θα αντικατασταθεί ή εάν η θέση του θα παραμείνει κενή; Μάλλον απ΄ότι ακούγεται κενή θα παραμείνει όχι επειδή ο εν λόγω υφυπουργός είναι αναντικατάστατος αλλά επειδή, δεν χρειάζεται πλέον υφυπουργός στο συγκεκριμένο υπουργείο.
- από τον Βηματοδότη