ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Υπόγειος οικογενειακός πόλεμος Μπακογιάννη - Μητσοτάκη

«Σκιές» στις ενδοοικογενειακές σχέσεις της μητσοτακικής οικογένειας έχει προκαλέσει το θέμα του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας που έγινε αιτία για σκληρή επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.
Ορισμένοι που γνωρίζουν την αγία οικογένεια κάνουν λόγο ακόμη και για υπόγειο πόλεμο του πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Αθηναίων ως συνέχεια και της.. αντιπαράθεσης του Κυριάκου Μητσοτάκη με την αδελφή του και μητέρα του Κώστα Μπακογιάννη.
Ο μεγάλος περίπατος, η προχειρότητα και οι υπόνοιες εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων, ο χρόνος που επελέγη να αρχίσει, η ταλαιπωρία που προκαλεί, προκάλεσαν επιθέσεις από ένα ετερόκλητο σύνολο παραγόντων. Φυσικά οι περί τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν άσκησαν κριτική στον ανεψιό, ωστόσο συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων σημειώνουν ότι κανείς από το ευρύτερο περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου δεν υπερασπίστηκε την επιλογή του δημάρχου Αθηναίων. Επιπροσθέτως αναφέρουν ότι ο δήμαρχος δέχτηκε σκληρές επιθέσεις από μέσα ενημέρωσης δημοσιογράφους που είναι γνωστές οι σχέσεις τους με το Μέγαρο Μαξίμου και που σύντομα θα φανεί ότι ευεργετήθηκαν και από τις δύο καμπάνιες για τον κορονοϊό των 20 εκατομμυρίων. Πρόσωπα που έχουν σχέση με την οικογένεια λένε ότι θα ήταν πολύ εύκολο να δοθεί σήμα από το Μαξίμου ότι δεν στέργει τις επιθέσεις εναντίον του δημάρχου κάτι που δεν έγινε.
Η κ. Μπακογιάννη δεν είναι ικανοποιημένη από το ότι έμεινε εκτός κυβερνητικού σχήματος καθώς θεωρεί ότι το δικαιούται και ότι η δική της προσωπική διαδρομή είναι ανεξάρτητη από του αδελφού της. Θεωρεί ότι “πληρώνει τα συμπλέγματα του Κούλη”. Ακολούθως οι φίλοι της μισής οικογένειας θεωρούν ότι ο πρωθυπουργός δεν βλέπει με καλό μάτι την υψηλή δημοφιλία που απολαμβάνει ο ανεψιός του. Καθώς ο ίδιος δεν έχει το αντίστοιχο φυσικό χάρισμα είναι θέμα χρόνου ο δήμαρχος Αθηναίων να τον υποσκελίσει. Δύο από την ίδια οικογένεια στην κορυφή δεν χωράνε. Επίσης οι περί την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κώστα λένε ότι καθόλου καλά δεν είδαν το “πλασάρισμα” του γιου του Κώστα στην επίσκεψη στο Ισραήλ.
- από το documentonews