ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Κόφτε το για την ΕΡΤ!

Ο Πολάκης αδειάζει τον (ευφυή) Τσακαλώτο

Τους δημοσιογράφους Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρη Καψώχα υπερασπίζεται ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, αδειάζοντας παράλληλα τον Τσακαλώτο για τα όσα είπε για την ΕΡΤ «(Το όραμα για την ΕΡΤ, δεν ήταν ένας αριστερός Mπάμπης και ένας αριστερός Πορτοσάλτε ΕΔΩ)..

Μετά την έντονη αντίδραση των δύο δημοσιογράφων (δείτε ΕΔΩ) για την τοποθέτηση Τσακαλώτου, ο Παύλος Πολάκης πήρε θεση υπερ τους γράφοντας στο fb:
"Κοφτε το για την ΕΡΤ!!! Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια ! Θα μιλήσουμε εκεί που πρεπει και θα πράξουμε αυτά που πρεπει!! ΤΕΛΟΣ .
Δε θέλω σχόλια ,που αναπαράγουν την επιθυμητή απο κάποιους κλαψουροσυζητηση εσωστρέφειας.Ο εχθρός ειναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν!!!
ΥΓ Κατερινα και Σωτήρη ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε.....Η επόμενη φορά θα ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ..."