ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ζουράρις, οι... άπλυτοι και τα «καραδεξιά» κανάλια

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οταν καλείς τον Κώστα Ζουράρι σε μια εκπομπή το κάνεις για την ατάκα. Δεν θα σου πει καμιά μεγάλη σοφία, αλλά θα σου πει ότι έχει τον Αλέξη Τσίπρα σαν παιδί του, θα καταγγείλει ότι όλα τα κανάλια «είναι καραδεξιά» και θα προτείνει νέο όνομα για τον ΣΥΡΙΖΑ το… «Ριζοσύρ».
Αυτό μέσες άκρες έκανε ο θαλερός βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και με την παρουσία του την Παρασκευή στο πλατό..
του ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Αταίριαστοι» που αυτή τη φορά είχαν μόνο τον Γιάννη Ντσούνο ως παρουσιαστή. Ωστόσο φάνηκε ο κ. Ζουράρις να έχει και κάποια απωθημένα.
Ως είθισται ο δημοσιογράφος καλωσόρισε τον καλεσμένο του και δήλωσε πολύ χαρούμενος που τον έχει απέναντί του. «Εγώ χαίρομαι λιγότερο…» τού απάντησε ο Ζουράρις για να εξηγήσει: «Μου χρωστάτε διάφορα. Α! Για να σου κάνω το χατήρι, να έρθω στον σταθμό σας, ήρθα αυτή τη φορά επιμελώς άπλυτος, ως “άπλυτος μαδουροσυριζαίος” –χωρίς να είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Απλυτος ε;»
«Γιατί “άπλυτος”;» τον ρώτησε ο κ. Ντσούνος
«Ελα ντε; Αυτό δεν μας λέγατε τόσα χρόνια; Οτι είμαστε άπλυτοι…»
Φαίνεται ότι αν κάτι τέτοιο ειπώθηκε από τον ΣΚΑΪ, –διόλου απίθανο με όσα ακούστηκαν προεκλογικά–, τον πλήγωσε πραγματικά τον κ. Ζουράρι. Διότι στη συνέχεια της συνέντευξης, αποδίδοντας την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στα εχθρικά «καραδεξιά» κανάλια, επανήλθε στο συγκεκριμένο θέμα:
«Και καλά “Μαδουραίο” που με είπανε δεν με πειράζει. “Απλυτο” γιατί με είπανε; Γιατί με είπατε;» είπε στον δημοσιογράφο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Εγώ;» ρώτησε ο κ. Ντσούνος.
«Εσείς, τα καραδεξιά σας κανάλια»….
Ετσι κι αλλιώς βέβαια ήταν μια αλλοπρόσαλλη συνέντευξη. Χαρακτηριστικός ο παρακάτω διάλογος: Ντσούνος: «Με τον κ. Τσίπρα μιλάτε;»
Ζουράρις: «Ναι. (Αλλά) Τώρα έχουμε καιρό…»
Ντσούνος: «Γιατί;»
Ζουράρις: «Δεν σου πέφτει λόγος το γιατί».

Πηγή: Protagon.gr