ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

H EΣΗΕΑ ψάχνει τους απεργοσπάστες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει τη στάση, για μια ακόμη φορά, της ιδιοκτησίας του ΣΚΑΪ, που επέλεξε να μεταδώσει δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση κατά τη διάρκεια της σημερινής τρίωρης στάση εργασίας στο Ραδιόφωνο, την Τηλεόραση και τις Ενημερωτικές Ιστοσελίδες, παρά το γεγονός ότι πολλοί εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο Όμιλο συμμετείχαν στην κινητοποίηση.
Το Δ.Σ. καταγγέλλει μικρό αριθμό ενημερωτικών ιστοσελίδων, που επιχείρησαν να «σπάσουν» την..
απεργιακή κινητοποίηση. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε να αποσταλεί επιστολή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να διερευνηθεί ποιοι δημοσιογράφοι δεν συμμετείχαν στην απεργία και να επιβάλει τις αντίστοιχες ποινές, όπως ορίζει το Καταστατικό της Ένωσης.
Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στη σημερινή τρίωρη στάση εργασίας. Οι εργαζόμενοι στη συντριπτική τους πλειονότητα, συμμετείχαν στη σημερινή στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για τις αντεργατικές διατάξεις που περιλαμβάνονται στο Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο.