ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Τι άλλο;

Θα μπορούσε να ισχύει εδώ το γνωστό, «-ποιος το είπε;», «-ο Τάδε», «-ε, τότε δεν έχει καμιά σημασία». Αλλά δεν ισχύει… Γιατί έχει σημασία αυτό που διαβάζουμε εν προκειμένω, επειδή την εφημερίδα που το γράφει την αγοράζουν καθημερινά πάνω από δυο χιλιάδες άνθρωποι και τα πρωτοσέλιδά της τα διαβάζουν ή τα ακούνε χιλιάδες άλλοι από την προβολή τού Τύπου σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και σάιτ. Η θεματολογία της εφημερίδας ανακυκλώνεται..
εδώ και χρόνια, με τα ίδια και τα ίδια: γέροντες, γερόντισσες, προφητείες, οράματα, επερχόμενες δυστυχίες, αυριανοί πόλεμοι και πολλή «αγιοσύνη» σε ποσότητες εξοντωτικές, που προσβάλλουν την πραγματική πίστη και τη θρησκεία.
Σε απίθανους υπαρκτούς ή ανύπαρκτος γέροντες και προφήτες αποδίδει λόγια και προφητείες και συνεχίζει να πουλάει. Όπως θα γίνει με το πρωτοσέλιδο της «αγίας» Γερόντισσας που είναι «ευλογημένη λαϊκή ασκήτρια των Αθηνών» και φοβάται «ανελέητη σφαγή των Χριστιανών στην Ελλάδα όταν δοθεί το σύνθημα από τα βάθη της Ανατολίας». Η γυναίκα φαίνεται να πιστεύει ότι «Θα μας σφάξουν οι λαθρομετανάστες».
- από το harddog