ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

«Μύλος» με τον Θεσσαλονικιό και την οικογένεια Μπακογιάννη

Τους... αδειάζει ο Ταχιάος

«Μύλος» με τη μετονομασία του σταθμού του μετρό «Ευαγγελισμός» σε «Παύλος Μπακογιάννης» , με την οικογένεια Μπακογιάννη να αρνείται την πρόταση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, με ευθείες βολές κατά της οικογένειας Μπακογιάννη, ξεκαθαρίζει με ανάρτησή του στο Facebook: «Δεν..
μου ήρθε ξαφνικά θεία επιφοίτηση και με το "καλημέρα" ένας Θεσσαλονικιός πρόεδρος της Αττικό Μετρό αποφάσισε να βαφτίσει ξανά τους σταθμούς της Αθήνας». Ο Ταχιάος αδειάζει τους Μπακογιάννηδες αναφέροντας πως η οικογένεια όχι μόνο ήταν ενήμερη εξαρχής για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αλλά επρόκειτο και να χρηματοδοτήσει την τιμητική εκδήλωση της μετονομασίας.



Με ανάρτησή του στο Facebook το μεσημέρι της Κυριακής, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, δημοσίευσε τη θέση της οικογένειάς του αναφορικά με την ονοματοδοσία του σταθμού του μετρό «Ευαγγελισμός» σε «Παύλος Μπακογιάννης», τονίζοντας πως «η σύζυγος, τα αδέλφια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, τον θέλαμε στο σπίτι κι όχι σε μια ταμπέλα».