ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

«Τα πρόσωπα που πήγαν τελευταία στον ΣΚΑΪ δεν έκαναν καλό»

Τι είπε ο Τάκης Χατζής για Αλαφούζο, Καμπουράκη, Βερύκιο

Σε μία από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνέντευξη ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής μίλησε για τα χρόνια του στο κανάλι του Φαλήρου, τους Καμπουράκη και Βερύκιο, τη «συμμορία της Πάρου» και τη συνάντησή του με τη διάσημη ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι.
«Από τον ΣΚΑΪ έφυγα με..
ευγνωμοσύνη για τον Γιάννη Αλαφούζο. Με στήριξε, με βοήθησε και τον αγαπώ. Απλά δεν γινόταν να συνεχίσω, γιατί ήθελαν 7 μέρες την εβδομάδα. Δεν θα άντεχα. Ήθελα και μια ποιοτική ζωή περνώντας τα χρόνια», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής της εκπομπής «Εκτός Γραμμής» στο Happy Day και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Καμπουράκη και τη «νέα εποχή» του ΣΚΑΪ:
«Με τον Καμπουράκη δεν προλάβαμε να γνωριστούμε. Είναι καλό παιδί. Τα πρόσωπα που πήγαν τελευταία στον ΣΚΑΪ δεν έκαναν καλό».

Η συνεργασία με τον Βερύκιο

«Ο Δήμος γεννήθηκε εκτός γραμμής. Είμαστε επαγγελματίες, κάνουμε τη δουλειά μας, έχουμε διαφορετικές απόψεις για τα περισσότερα θέμα».

Η «συμμορία της Πάρου» και η Μπελούτσι

Ο Τάκης Χατζής ξεκουράζεται τα καλοκαίρια στο σπίτι του στην Πάρο και ήταν εκείνος που τράβηξε την Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφίες, ενώ είχε και συνομιλία μαζί της.
«Δεν θα μπορούσα να μην είμαι μέλος της συμμορίας. Πάω πολλά χρόνια εκεί και έχω και σπίτι.
Όταν πληροφορήθηκα που τρώει η Μόνικα Μπελούτσι αποφάσισα να πάω να βγάλω μια φωτογραφία. Την πλησίασα και της ζήτησα να βγάλω δυο φωτογραφίες. Της είπα την ιδιότητά μου και της είπα πού θα τις δημοσιεύσω. Εκείνη το δέχτηκε και μου είπε ότι αρκεί να είναι ωραίες οι φωτογραφίες. Είναι πιο ωραία από κοντά, είναι γοητευτική, από τις φωτογραφίες αδικείται. Φτάνει στον βαθμό κακουργήματος».
Ο δημοσιογράφος, όπως λέει, έχει μείνει μεταξεταστέος στη γυμναστική και τον «έσωσε» η γυναίκα του.
«Έχω μείνει σε ένα μάθημα και αυτό είναι η γυμναστική. Δεν είχα φόρμα και μου έδωσε η Αντιγόνη. Είμαστε παντρεμένοι 40 χρόνια. Από το γυμνάσιο είμαστε μαζί».