ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

To παράπονο της Alter Ego στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Δυσαρέσκεια στη Συγγρού επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ δεν δίνει συνέντευξη σε “Βήμα” ή “Νέα”

Μέσα από τον “Βηματοδότη” του χθεσινού Κυριακάτικου “Βήματος” επέλεξαν τα στελέχη της Alter Ego να εκφράσουν το παράπονο(;), τη δυσαρέσκεια ίσως(;), προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δεν έχει παραχωρήσει συνέντευξη είτε στο ΒΗΜΑ είτε στα ΝΕΑ. Η..
αλήθεια είναι ότι στο κείμενο ασκείται κριτική για τη γενικότερη στάση του προέδρου της ΝΔ να μη δίνει συνεντεύξεις στις εφημερίδες, αλλά είναι εμφανής η ενόχληση για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συγκεκριμένο θέμα όσον αφορά φυσικά τις δύο εφημερίδες του ομίλου οι οποίες έχουν στηρίξει αναφανδόν με κάθε τρόπο την… έξωση από το Μαξίμου του Αλέξη Τσίπρα και την είσοδο στο μέγαρο της Ηρώδου Αττικού του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σε άλλη χρονική στιγμή αυτό το δημοσίευμα ίσως περνούσε στα ψιλά, αλλά μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές έχει σίγουρα διαφορετική αξία και δημιουργεί εντυπώσεις.
Συγκεκριμένα η στήλη γράφει:
 “Περίεργες απόψεις μαθαίνω οτι εχουν οι ιθύνοντες του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ. Παρότι δημοσιογραφοι αρκετοί απο αυτούς με θητεία στις εφημεριδες, αλλα και άλλοι με ισχυρούς δεσμούς στον Τύπο, φέρονται να συστήνουν στον πρόεδρο του κόμματος Κυριακο Μητσοτακη να αποφύγει τις εφημεριδες όπως ο Διαβολος το λιβάνι… Για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους, πιθανώς προσωπικούς, προτιμούν ηλεκτρονικά μεσα ενημερωσης, δηλαδη τηλεορασεις, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες, σοσιαλ μιντια κτλ. Κατα μια εκδοχη θεωρούν τα αλλα μεσα πιο εύκολα, λιγότερο απαιτητικά και καλύτερα ελεγξιμα… Πραγματικά δεν ξέρω εαν ο κ. Μητσοτακης εχει υιοθετήσει αυτή την άποψη. Εως τωρα πάντως εχει αποφύγει να δώσει συνεντεύξεις σε εφημεριδες. Να σημειώσω πως ούτε απαιτήσεις έχουμε ούτε αιτήματα διατυπώνουμε. Απλώς να υπενθυμίσουμε οτι κατι τέτοια έκανε και ο Τσιπρας”.
- από το enimerosi24