ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Χαμός στον «αέρα» της ΕΡΤ: δημοσιογράφος αποχώρησε από πάνελ εκπομπής

ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτος καβγάς ανάμεσα στον παρουσιαστή της ΕΡΤ Σεραφείμ Κοτρώτσο και τον δημοσιογράφο και διευθυντή της «Εστίας» Μανώλη Κοττάκη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Η επόμενη μέρα», με αφορμή την επιστολή Καραμανλή στον Μπους για την επίλυση του Σκοπιανού..
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής κι ενώ στο στούντιο ήταν καλεσμένοι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Σοφία Ζαχαράκη, προκλήθηκε ένταση μεταξύ Κοτρώτσου και Κοττάκη.
Ο Μ. Κοττάκης προσπαθώντας να εξηγήσει τι προηγήθηκε της επιστολής, αναφέρθηκε στο πλαίσιο, με τον παρουσιαστή να του ζητά να σταματήσει την τοποθέτησή του και να καταθέσει την ερώτηση.
Μάλιστα, η τοποθέτηση Κοττάκη προκάλεσε και την αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου που τον κάλεσε να μην κάνει μάθημα ιστορίας, αλλά την ερώτησή του.
«Εσείς θα μου πείτε τι θα κάνω;», απάντησε ο δημοσιογράφος. «Είναι δημοσιογραφική τοποθέτηση, αλλά και πολιτική τοποθέτηση. Επιτρέψτε μου να ολοκληρώσω. Πώς θα γίνει με τον κόφτη που έχετε βάλει εσείς; Προσβάλλομαι όταν στο 10ο δευτερόλεπτο με διακόπτετε».
«Γράψ’ τα στην «ΕΣΤΙΑ» Μανώλη αυτά», ανταπάντησε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και ακολούθησε χαμός.
«Είστε προσβλητικός και συνομωσιολόγος» είπε σε άλλο σημείο της εκπομπής απευθυνόμενος στον Μανώλη Κοττάκη ο Δ. Τζανακόπουλος.
Ο Μανώλης Κοττάκης προτίμησε να φύγει από την εκπομπή ισχυριζόμενος ότι από την αρχή που προσπαθεί αν μιλήσει «τρώει τάκλιν», με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο να του ζητά επίμονα να κάνει την ερώτησή του!
Μετά το διάλειμμα που δόθηκε, ο Μανώλης Κοττάκης είχε αποχωρήσει.


- πηγή: newpost.gr