ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019

Ο εξηντάρης από την Τρίπολη και το γήπεδο του Μητσοτάκη

Γιατί ο Τσίπρας έσπασε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Την απόφασή του να «σπάσει» το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ έκανε γνωστή ο Αλέξης Τσίπρας ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στο κανάλι του Φαλήρου προφανώς θεώρησαν πως δεν αρκούσε η..
παρουσιάστρια του δελτίου Σία Κοσιώνη για να αντιμετωπίσει τον Τσίπρα και ετσι επιστράτευσαν και τον διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά για τη συνέντευξη.
Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε πως πρέπει να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο σπάει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ και με σημείωμά του στο facebook αναφέρει:
"Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δεν θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος. Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται. Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δεν θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.
Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».
Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς...». Του είπα δεν έχεις άδικο.
Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.
Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον".