ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Παππάς σε Αντετοκούνμπο: «Θα παίξεις μονό μωρή κότα;»

ΒΙΝΤΕΟ

O Νίκος Παππάς είχε κερδίσει με 33-0 σε μονό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια. Τον προκάλεσε ξανά, ο MVP του ΝΒΑ αρνήθηκε και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού κατέγραψε ακόμα ένα 20-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις!
Σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Fox Sports, ο Γιάννης..
Αντετοκούνμπο θυμήθηκε μια απίθανη ιστορία απέναντι στον Νίκο Παππά στα Σεπόλια όπου και μεγάλωσε... Τότε, ο άσος του Παναθηναϊκού τον είχε κερδίσει 33-0 και αυτό όπως φαίνεται έχει μείνει για τα καλά στο μυαλό του Γιάννη.
«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0»!
Τα χρόνια πέρασαν, ο Νίκος Παππάς... προκάλεσε ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι ανέβασε ένα απολαυστικό video στο Instagram από τη συνάντηση τους στο ΟΑΚΑ.
«2008: 33-0
2019: 20-0 (λόγω μη προσέλευσης του αντιπάλου» 


Δείτε τι είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Fox Sports, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την ιστορία με τον Νίκο Παππά:
πηγή: gazzeta.gr