ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Γιατί ο Τσίπρας δεν θα δώσει συνέντευξη στον Χατζηνικολάου

Αλλαξε τα σχέδιά του ο Αλέξης Τσίπρας, όσον αφορά το σημερινό του πρόγραμμα, το οποίο εκτός από την κεντρική προεκλογική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα σήμερα στις 20:30 περιλαμβάνει και τηλεοπτική συνέντευξη. Μόνο που η συνέντευξη του κ. Τσίπρα αντί να δοθεί στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ, τελικά θα γίνει στην ΕΡΤ.
Κατά πληροφορίες, ο Τσίπρας..
είχε συμφωνήσει να μιλήσει σήμερα στον Νίκο Χατζηνικολάου και η συνέντευξη να προβληθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1. Oπως γράφει το protothema.gr, πληροφορίες λένε ότι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 επιθυμούσε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα να γίνει σε απ' ευθείας μετάδοση, όμως κάτι τέτοιο δεν γινόταν επειδή εκείνη την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στο Σύνταγμα. Το σενάριο να μαγνητοσκοπηθεί η συνέντευξη προκειμένου να προβληθεί την ώρα του δελτίου και ενώ ο κ. Τσίπρας θα μιλούσε στο Σύνταγμα δεν προχώρησε.


Ο πρωθυπουργός άλλαξε γνώμη, χωρίς να είναι σαφές αν ο ίδιος προτίμησε να μη δώσει μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου ή και αν ο Ant1 επέμενε να γίνει η συνέντευξη σε απ' ευθείας μετάδοση. Τελικώς ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πάει στην ΕΡΤ και να μιλήσει στον δημοσιογράφο Νίκο Μερτζάνη στις 18:15.

Στην ΕΡΤ, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τσίπρα και συγκεκριμένα στις 19:15 θα προβληθεί η παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στις 20:30 θα μεταδοθεί η ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα.