ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Σκάκι Σαββίδη σε Open και ΕΘΝΟΣ

Στο τραπέζι ονόματα που θα κάνουν πάταγο - Η «τριάδα» που εμπιστεύεται

Αφιέρωσε πολλές ώρες ο Ιβάν Σαββίδης την Τρίτη, απο το μεσημέρι και μετά, για να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Dimera στην Παιανία. Βόλτες σε όλα τα γραφεία, χειραψίες με τους συντάκτες και το λοιπό προσωπικό, συσκέψεις επι συσκέψεων με τους..
επιτελείς ανα τομέα. "Ευδιάθετος,
σοβαρός όπως πάντα, αλλα και αρκετά προβληματισμένος" λένε όσοι τον συνάντησαν και συνομίλησαν μαζί του. Γνωρίζει τι συμβαίνει στο "μαγαζί" του, εχει καταλάβει τι συμβαίνει με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στο Open και τις αιτίες για τις καχεκτικές κυκλοφορίες στο "Εθνος". Το ζητούμενο ομως ειναι αν ξέρει τι θέλει να κάνει με δεδομένο οτι μέχρι σήμερα εχουν «επενδυθεί» περίπου 70.000.000 ευρώ σε κανάλι και εφημερίδα.
Στην συνάντηση με πολύ στενούς του συνεργάτες στο τραπέζι έπεσαν και ονόματα (κάποια θα κάνουν πάταγο), που θα μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα και να φέρουν άμεσα αποτελέσματα στην μικρή οθόνη και στα... περίπτερα! Οπως έπεσαν και ονόματα που θα πρέπει να αρχίσουν να μαζεύουν τα πράγματά τους μέχρι τον καυτό μήνα Αύγουστο.
Ο ομογενής μεγαλοεπιχειρηματίας θα συνεχίσει - όπως όλα δείχνουν - να επενδύει στην τηλεόραση ενώ προσανατολίζεται να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στο ημερήσιο φύλλο του "Εθνους". Θα υπάρξουν σίγουρα αναταράξεις, αλλά θα σωθούν θέσεις εργασίας και ίσως το παιχνίδι γυρίσει...

ΥΓ Σε ό,τι αφορά το Open ο Σαββίδης επενδύει στη νέα επικεφαλής του καναλιού Κική Σιλβεστριάδου, στέλεχος με εμπειρία και τεχνοκρατικό υπόβαθρο, τον νέο διευθυντή προγράμματος Νίκο Κάλη και κυρίως στον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Δημήτρη Μιχαλέλη.