ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ψηφίστε τους φίλους της Αυριανής

Το 1989 δεν υπήρχαν facebook και twitter. Δεν υπήρχαν και hashtaq του τύπου #skai_xeftiles ή #συριζα_τελος ή #ΝΔ_απατεωνες. Τότε τα πράγματα ήταν απλούστερα. Οι εφημερίδες έδιναν το τόνο της εκλογικής αναμέτρησης.
Από τη μία η «Αυριανή» από την άλλη ο «Ελεύθερος Τύπος». Βέβαια η εφημερίδα των αδελφών Κουρή, επειδή ακριβώς το ΠΑΣΟΚ λόγω..
του σκανδάλου Κοσκωτά βρισκόταν στα σχοινιά, έκανε ένα βήμα παραπάνω. Παραμονές των εκλογών, το Σάββατο 18 Ιουνίου 1989,δημοσίευσε έναν κατάλογο φίλων της εφημερίδας που θα έπρεπε να τους στηρίξουν οι αναγνώστες της. Και καλά ο Μάκης Κουρής που εκλέχτηκε. Οι άλλοι 95 τι σχέση είχαν με την εφημερίδα; Και γιατί ήταν καλύτεροι από τους συνυποψήφιους τους;
** Διαβάστε εδώ τη συνέχεια από το θέμα του passatempo.woedpress.gr. Μαζί πληροφορηθείτε τις κυκλοφορίες των εφημερίδων της εποχής που έδιναν γραμμή, ακόμα και για την κάλπη. 

- από το harddog