ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Η ΕΡΤ και τα όπλα των κομμάτων λίγο πριν τις κάλπες

Στην «Επόμενη Μέρα» με τον Πάνο Χαρίτο, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Ανατολική Αττική Μάκης Βορίδης, σε μια προεκλογική τηλεμαχία εφ' όλης της ύλης, τέσσερις μέρες πριν από την..
εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.
***
Τα όπλα των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις κάλπες, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, τα μετεκλογικά σενάρια και οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα 1η και την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 στις 10 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.
***
Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη σε μία εφ΄ όλης της ύλης αντιπαράθεση για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.  Καλεσμένοι στο στούντιο επίσης, δημοσιογράφοι, πολιτικοί αναλυτές και δημοσκόποι.
****
Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, στο πρώτο μέρος της εκπομπής ο υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Νίκος Παππάς και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών Νίκος Δένδιας, διασταυρώνουν τα ξίφη τους πέντε μέρες πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Θεσσαλονίκης Σωκράτης Φάμελλος και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης.
***
Με αφιέρωμα στη μίνι σειρά επιστημονικής φαντασίας «Η πριγκίπισσα και το σμαράγδι του Οζ» (Tin Man), που έλαβε διθυραμβικές κριτικές κατακτώντας κοινό και κριτικούς, και μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 σε δύο μέρη, τα Σάββατα 29 Ιουνίου και 6 Ιουλίου 2019, στις 17:00, κυκλοφόρησε η «Ραδιοτηλεόραση». Στο νέο τεύχος, οι φίλαθλοι αναγνώστες ενημερώνονται για όλα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά τουρνουά της FIFA και της UEFA σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων Ελπίδων, Νέων και Γυναικών, τα οποία εξασφάλισε και θα μεταδίδει η ΕΡΤ για τα επόμενα τρία χρόνια.