ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Γιατί έτσι μας αρέσει!..

Η ενθουσιώδης απάντηση της παρέας για την μπύρα που προτιμά, αντανακλά πλήρως στην πρόθεση και τελική ψήφο πολλών που θα ψηφίσουν ΝΔ και αλλα αναδυόμενα κόμματα που εκμεταλλεύονται το θυμικό έναντι των επιχειρημάτων. Η «έτσι μας αρέσει » όψιμη άποψη έχει να κάνει με το ρεύμα των πολλών, το στίγμα ακόμη και σήμερα να αμφισβητείς τη δημοκρατία του χρήματος και να..
προωθείς τη δημοκρατία της κοινωνίας .
Σίγουρα η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι συνεπής στις αρχές της και σίγουρα δεν μπόρεσε να δει το πρόβλημα που δημιουργεί στην αγορά η υπερφορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών και μικροεπιχειρηματιών που σε αντίθεση με τους υπαλλήλους δεν έχουν σταθερό εισόδημα για να προσαρμόσουν τη ζωή τους σε αυτό. Ή κερδίζουν τόσα ώστε να επιζούν και να αναπτύσονται ή χάνονται... Το να τους φορολογείς με βάση την προοπτική κέρδους, να μην αναγνωρίζεις ανεξόφλητες αμοιβές και να διεκδικείς τον ΦΠΑ, να χρεώνεις ποσοστιαία και χωρίς όριο τον ΕΦΚ και να διεκδικείς παρακράτηση φόρου πριν τη λήξη του έτους δημιουργεί ασφυξία, παράλυση οικονομική και τελικά τον θυμό στην κάλπη που δεν θα δικαιωθεί με την επιλογή ψήφου προς τη ΝΔ και τον Τζήμερο αλλα παρόλα αυτά ειναι μια δήλωση. Οι θυμωμένοι με την αριστερά που τους πρόδωσε και δεν έκανε επανάσταση θα ψηφίσουν ΛΑΕ, Κωνσταντοπουλου και Βαρουφάκη. Οι παραπληροφορημένοι από τα «μύδια» για το τι είναι η πατρίδα μας και οι λοιποί τα λοιπά.
Γιατί; Γιατί ετσι μας αρέσει! Και μετά θα πάμε όλοι στη θάλασσα!..
Καλό καλοκαίρι, η επανάσταση μπορεί να περιμένει. 
Β.Κ. (Μια αντίπαλος της βαρβαρότητας)