ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ενοικιαστήριο στο ισόγειο του Μεγάρου της ΕΣΗΕΑ

Η Ένωσις Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) καλεί όσους ενδιαφέρονται για τη μίσθωση ενός καταστήματος ιδιοκτησίας της, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του Μεγάρου της Ενώσεως, στην Αθήνα, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.
Η ανακοίνωση αφορά:
Ισόγειο κατάστημα, επί της οδού Βουκουρεστίου 21, επιφάνειας 32,07 τ.μ. από υπόγειο.. αποθηκευτικό χώρο επιφάνειας 14 τ.μ., καθώς και το φουαγιέ του αμφιθεάτρου, επιφάνειας 45 τ.μ. περίπου, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο (Α) όροφο πάνω από τον ισόγειο όροφο,
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν έως και τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, κλειστές προσφορές με τις προτάσεις τους, που να περιλαμβάνουν πρόταση ενοικίου και πρόταση ειδικών τιμών για παροχή υπηρεσιών στην ΕΣΗΕΑ, τόσο για το προσωπικό, όσο και για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στις Αίθουσες της ΕΣΗΕΑ, προς τη Γραμματεία της Ενώσεως (Διεύθυνση: Ακαδημίας 20, 10671 Αθήνα, 5ος όροφος, Τηλ.: 210-3675400).
Σημειώνεται ότι:
  • Οι όποιες αναγκαίες εργασίες του καταστήματος βαρύνουν τον μισθωτή, μετά από έγκριση της ΕΣΗΕΑ.
  • Η χρήση του καταστήματος θα πρέπει να είναι συμβατή με τον χαρακτήρα του Μεγάρου και την ιστορία της ΕΣΗΕΑ και αυτό αποτελεί δικαίωμα του εκμισθωτή.
  • Στην περίπτωση μεσολάβησης μεσιτικών γραφείων, η αμοιβή τους βαρύνει εξ ολοκλήρου τον μισθωτή.