ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ανοίγει ο δρόμος για αύξηση κεφαλαίου στο Mega

Ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ

Την πρόθεση να συμμετάσχουν όλοι οι μέτοχοι καθώς και τρίτοι ενδιαφερόμενοι επενδυτές στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Mega ανακοίνωσε το Διοικητικό συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι..
από κοινού.
Κατ’ αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο"