ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Συνεργασία Κακλέα με το Gazarte

Έχω νέα!!!
Στην αναζήτηση μου για έναν εναλλακτικό τρόπο παραγωγής θεαμάτων και με την εμπειρία από την πολύχρονη δραστηριότητα του «Τεχνοχώρου» θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι αρχίζω μια καινούργια συνεργασία με τον χώρο πολιτισμού «Gazarte» ώστε να υπάρξει ένας θεατρικός χώρος που να ικανοποιεί τις ανάγκες μιας ουσιαστικής θεατρικής πρότασης .
Δημιουργείται λοιπόν για την επόμενη θεατρική σαιζόν ένας αμιγώς θεατρικός χώρος - ένα θεατρικό black box- χωρητικότητας 200 θεατών και με μεγάλη μου χαρά και προσδοκία αναλαμβάνω την καλλιτεχνική διεύθυνση του εγχειρήματος.
Θα είναι ένας χώρος ανοιχτός στην έρευνα της θεατρικής πράξης με παραγωγές,.. συμπαραγωγές και παραχωρήσεις για παραστάσεις που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με τους στόχους του χώρου που θα είναι και η βάση για την συνέχεια των δωρεάν μαθημάτων που άρχισα από φέτος σε νέους ηθοποιούς.
Όσοι επιθυμούν να προτείνουν την δουλειά τους ή να συνεισφέρουν με ιδέες για καλλιτεχνική συνεργασία είναι ευπρόσδεκτοι να στείλουν mail στο kakleas52@gmail.com.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά σε μια στιγμή που οι καλλιτέχνες δοκιμάζονται με όλους τους τρόπους και ελπίζω να βοηθήσει ο ένας τον άλλο να σταθούμε όλοι στο ύψος αυτών που ονειρευτήκαμε!

Γιάννης Κακλέας