ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Εξαλλος ο Πρετεντέρης

Εκνευρισμένος, με άγριες διαθέσεις και απειλητικός με όποιον του έφερνε αντίρρηση εμφανίστηκε εχθές στο MEGA ο Γιάννης Πρετεντέρης! Ο δημοσιογράφος που δεν φημίζεται για την εκδήλωση των συναισθημάτων του – λόγω και των εξελίξεων στο σταθμό, προφανώς δεν άντεξε… Και άρχισε να βάζει τις φωνές σε όποιον τον πλησίαζε για να του πει «Ακούγεται ότι οι μέτοχοι κλείνουν το κανάλι, αλλά τουλάχιστον θα μας πληρώσουν»!
Όχι μόνο αρνιόταν να δεχθεί αυτό που οι περισσότεροι συζητούσαν… Αλλά απειλούσε λέγοντας ότι δεν θέλει να τα ακούει όλα αυτά, γιατί εκνευρίζεται! Μάλιστα αναζητούσε να μάθει ποιοι τα διαδίδουν… Χωρίς όμως αποτέλεσμα,.. αφού το παρουσιαστικό του – κόντρα στη φήμη και την αγωγή του, πρόδιδε άνθρωπο σε έξαλλη κατάσταση!
Είναι προφανές ότι ακόμη και ο σκληρός ρεαλιστής Γιάννης Πρετεντέρης που αναμετριέται καθημερινά με την ακραία ελληνική πραγματικότητα, αλλά δεν κάμπτεται συναισθηματικά όταν την αναλύει στα τηλεοπτικά παράθυρα, έχει δικαίωμα να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει! Είναι μια μορφή άμυνας και προστασίας που αναπτύσσει ο ανθρώπινος οργανισμός όταν βρίσκεται μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις.
- από το enimerosi24