ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Γιατί έφυγε ο Κουσουλός από την «Είδηση»

Με ένα μικρό σημείωμα στο facebook o Πέτρος Κουσουλός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το διευθυντικό σχήμα της νεοκδοθείσας εφημερίδας «Είδηση».
Στο κείμενό του ο νεαρός δημοσιογράφος δεν ξεκαθαρίζει τους λόγους της αποχώρησής του αν και διευκρινίζει(;) πως δεν υπήρχε συγκεκριμενο «θέμα». «Προτίμησα την αποχώρηση από έναν συμβιβασμό ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στα πιστεύω μου και το αξιακό μου σύστημα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Ακολουθεί το κείμενο του Π. Κουσουλού:
"Ενα σύντομο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.
Ενα ταξίδι γεμάτο όνειρα, δράση, πίστη, αφοσίωση και όραμα. Στην πορεία του ταξιδιού, γνώρισα ανθρώπους και συνεργάτες με τους οποίους μοιραστήκαμε την ίδια αγωνία. Οπως και έχασα ανθρώπους. Είμαι υπερήφανος γιατί μια νέα εφημερίδα κατόρθωσε από το πρώτο της φύλλο.. να κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο.
Χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση και προβολή, η Είδηση και κυρίως το ένθετο των "Παραδικαστικών" αποτέλεσαν σημείο αναφοράς με θέματα που αποκάλυψαν και συζητήθηκαν.
Στο φύλλο που κυκλοφορεί δεν θα υπάρχει το όνομά μου. Προτίμησα την αποχώρηση από έναν συμβιβασμό ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στα πιστεύω μου και το αξιακό μου σύστημα.
Για να μην αναρωτιέστε αναφορικά με την αιτία, διευκρινίζω ότι δεν υπήρχε συγκεκριμένο "θέμα".
Σε κάθε περίπτωση,ευχαριστώ ειλικρινά την εκδότρια, όλους τους δημοσιογράφους και τεχνικούς, φυσικά την ομάδα του ereportaz και ολους τους φίλους που στάθηκαν αλληλέγγυοι.
Ευχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην εφημερίδα και ειμαι σίγουρος οτι με το άξιο δυναμικό της και την διευθυντική της ομάδα θα κατορθώσει να πρωταγωνιστήσει. Συνεχίζουμε ακομη πιο δυναμικά."