ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Γιατί ο Βρυώνης «τέλειωσε» την Ελεωνόρα Μελέτη

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στην οποία εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.»  Με αυτή την λιτή ανακοίνωση ο Φίλιππος Βρυώνης «τέλειωσε» την Ελεονώρα Μελέτη από το κανάλι Εψιλον, το οποίο κατήγγειλε τη σύμβαση της παρουσιάστριας.
Η Μελέτη παρουσίαζε την εκπομπή Hashtag ενώ στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν, έστειλε εξώδικο στον σταθμό «Ε», επειδή το πλατό του δελτίου ειδήσεων που τότε παρουσίαζε δεν ήταν έτοιμο.Αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα.. στις σχέσεις της γνωστής παρουσιάτριας με το αφεντικό του "Ε"...
Σε δηλώσεις της στο «Πρωινούλι» του "Ε" ανέφερε: «Το εξώδικο το έκανα για να καλύψω επαγγελματικά τη θέση μου. Όταν λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιμο, όφειλα να ενημερώσω τους υπεύθυνους του σταθμού, επίσημα πως υπάρχει πρόβλημα το οποίο μπορεί να εκθέσει τον σταθμό και την εικόνα του, όπως και τη δική μου εικόνα, και πως για το πρόβλημα αυτό δεν ευθύνομαι εγώ. Παράλληλα, τους εξηγούσα ότι εγώ βρισκόμουν στη θέση μου και σε ετοιμότητα να βγω να πω το δελτίο υπό όποια συνθήκη μου ζητηθεί, αλλά υπογράμμιζα έντονα τον κίνδυνο να εκτεθούμε όλοι και τη δυσαρέσκειά μου για το πρόβλημα που υπήρχε».

ΥΓ: Πληροφορίες που θέλουν την Ελεωνόρα Μελέτη να μετακομίζει στον Alpha και μάλιστα στον ενημερωτικό τομέα ελέγχονται ως ανακριβείς.