ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Έκπληκτοι στον ΔΟΛ από την πρόταση Ψυχάρη

Έκπληκτοι οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ διαβάζουν αυτές τις ώρες στα ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στο Mega, ότι ο Σταύρος Ψυχάρης δεσμεύτηκε να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού με το ποσό των 5 εκ. ευρώ.
Οι εργαζόμενοι μαθαίνουμε ότι θα ζητήσουν από τους εκπροσώπους τους να ενημερωθούν άμεσα αν αυτό ισχύει, γιατί ως γνωστόν στον ΔΟΛ μετά τη μη καταβολή του μισθού του Απριλίου τα οφειλόμενα πλέον θα ξεπεράσουν τους τρεις μήνες και γενικά το κλίμα είναι πολύ δυσάρεστο με τα στελέχη να κάνουν λόγο για πολύ δύσκολη κατάσταση και κρίσιμο καλοκαίρι.
Όπως είναι ευνόητο οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ δεν θα δεχτούν αδιαμαρτύρητα τη χρηματοδότηση του Mega από τον Σταύρο Ψυχάρη, ενώ εκείνοι είναι απλήρωτοι, ενώ επίσης θα διατυπώσουν.. ένα εύλογο ερώτημα: γιατί ενώ υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια, υπάρχει τόσο μεγάλη οικονομική δυσπραγία στον Οργανισμό;
Οι γνωρίζοντες βέβαια αναφέρουν ότι η πρόταση Ψυχάρη για το Mega είναι εικονική αφού ο εκδότης γνωρίζει ότι εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας με τους άλλους μετόχους και τις τράπεζες για να διασωθεί ο σταθμός και ανακοινώνει ότι εκείνος προτίθεται να βάλει λεφτά ώστε ο μουτζούρης να μείνει στους άλλους μετόχους και τις τράπεζες. Να πει δηλαδή ότι εγώ προσπάθησα μέχρι τελευταία στιγμή να σωθεί το κανάλι, αλλά οι άλλοι και οι τράπεζες το έκλεισαν. Όπως και να έχει το πράγμα οι εξελίξεις στο Mega επηρεάζουν άμεσα τις άλλες μηντιακές επιχειρήσεις των μετόχων και ειδικά τον Πήγασο και τον ΔΟΛ.
- από το enimerosi24