ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Κατά το δοκούν...

Τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στους εργαζόμενους του MEGA -που εδώ και μέρες «κινητοποιούνται για τα αυτονόητα, τα δεδουλευμένα τους, τις θέσεις εργασίας τους»- εξέφρασε με δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας.
«Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να πληρώσουν με τα δικαιώματα και τη δουλειά τους τους ανταγωνισμούς στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, την πολιτική της κυβέρνησης για αναδιανομή της πίτας, την οικονομική κρίση που έπληξε και τον χώρο του Τύπου», είπε.
Αυτή η δήλωση θα ήταν ειλικρινής -και χρήσιμη για τους εργαζόμενους του MEGA- αν δεν είχαν μεσολαβήσει οι 42 απολύσεις δημοσιογράφων..
του «Ριζοσπάστη», η πώληση του 902 και οι απολύσεις των εργαζομένων του, το λουκέτο στην «Τυποεκδοτική» και οι απολύσεις των εργαζομένων της.
Τότε, γιατί «την οικονομική κρίση που έπληξε και τον χώρο του Τύπου» έπρεπε να την πληρώσουν οι εργαζόμενοι «με τα δικαιώματα και τη δουλειά τους»; Στήριξη των εργαζομένων κατά το δοκούν δεν είναι στήριξη. Κάπως αλλιώς λέγεται.

Γ.Π. (EφΣυν)