ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Aγρια πράγματα στον ΔΟΛ

Αδιαφορία του Σταύρου Ψυχάρη για τους εργαζόμενους - Άρχισαν τα όργανα στο Βήμα 99.5

Το υπουργείο Εργασίας κατηγορεί τον Σταύρο Ψυχάρη πως «δείχνει αδιαφορία για τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι για σημαντικό χρονικό διάστημα».
Τρεις μήνες απλήρωτοι είναι στον ΔΟΛ και μάλλον αυτή την εβδομάδα θα έχουμε απεργίες εκεί. Στο ραδιόφωνο σίγουρα, καραδοκεί και η ΕΤΕΡ άλλωστε.
Εξέδωσε και δελτίο τύπου το Υπουργείο Εργασίας σήμερα το πρωί και ενημερώνει πως «άμεσα θα ενεργοποιηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Υπουργείου». Άγρια πράγματα στον ΔΟΛ, το μέλλον προβλέπεται αβέβαιο. Το Υπουργείο Εργασίας μάλιστα κατηγορεί τη διοίκηση του Βήμα FM, πως για μία ακόμα φορά «αγνόησε.. τόσο τους εργαζόμενους όσο και το Υπουργείο επιλέγοντας να απουσιάζει εκ νέου από την τριμερή συμφιλιωτική συνάντηση που έγινε την Παρασκευή 20.05.2016». Αποτέλεσμα, η συνάντηση να διακοπεί με όλες τις πλευρές να καταλήγουν στην «κοινή εκτίμηση ότι η στάση της εταιρείας δείχνει αδιαφορία για τους εργαζόμενους».
Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου δήλωσε επιπλέον πως θα προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες που αφορούν σε οφειλή δεδουλευμένων.
Σαν να καταρρέει το μαγαζί. Μας θυμίζει λίγο Ελευθεροτυπία.
Ελπίζουμε να βρεθεί λύση στο μεταξύ, τόσος κόσμος υπάρχει στο μαγαζί.
- e-tetradio.gr