ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Μega: «εισβολή» εργαζομένων στο γραφείο του Πεφάνη

Με τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή του Mega Channel Νίκο Πεφάνη συναντήθηκαν οι εργαζόμενοι του καναλιού (φωτογραφία). Η συνάντηση έγινε έπειτα από «εισβολή» περίπου 160 εργαζομένων στο γραφείο του Πεφάνη ο οποίος εξήγησε στο προσωπικό πως έχουν τα πράγματα με τις τράπεζες.
Την ίδια ώρα η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων του Mega Channel τάσσεται η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι «επαναλαμβάνεται το ανεπίτρεπτο φαινόμενο σε ιδιωτικά κανάλια να μην πληρώνονται οι εργαζόμενοι, εδώ και μήνες, ενώ με αυτοθυσία κρατούν τους σταθμούς ανοικτούς. Είναι απαράδεκτο και προσβολή του πολιτισμού μας..
να εμπαίζονται και να βασανίζονται αυτοί που με το μόχθο τους και τη δουλειά τους, στήσανε αυτούς τους σταθμούς για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του ελληνικού λαού».
Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών διερωτάται μάλιστα, εάν, «στο νέο καθεστώς αδειοδότησης των καναλιών, σαν απαραίτητη προϋπόθεση θα υπάρχει πρωτεύων όρος απαράβατος η πληρωμή στην ώρα τους όλων των εργαζομένων στους σταθμούς».