ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πρετεντέρης: Τι μου τα λες εμένα αυτά, δεν είμαι εγώ Πεφάνης!


Λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ στο MEGA...

Μπορεί ο Γιάννης Πρετεντέρης την περασμένη Τρίτη, να υποστήριζε στην εισαγωγή της εκπομπής του ότι η λύση στο πρόβλημα του MEGA απέχει μόλις λίγα 24ωρα… Εχθές αντίθετα, στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του καναλιού, όπου σημειωτέον ήταν και ο μόνος από τους «γνωστούς» που συμμετείχε, εμφανίστηκε αρκετά πιο απαισιόδοξος και άρχισε να τα «γυρίζει», λέγοντας στο περίπου ότι «δεν τα βλέπει καλά τα πράγματα»!
Μάλιστα στην προσπάθειά του να επιχειρηματολογήσει κατά των κυλιόμενων στάσεων εργασίας,..   υποστηρίζοντας ότι «δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα», οι τεχνικοί, κατά το κοινώς λεγόμενο του την έπεσαν! Δεν «μάσησε» όμως… Κι όταν ένας από τους τεχνικούς επικαλέστηκε τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Πεφάνη που τους είχε ζητήσει να βάλουν πλάτη μειώνοντας τους μισθούς τους για να συμμετάσχουν και οι εκδότες στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (κάτι που δεν έγινε ποτέ), ο Γιάννης Πρετεντέρης με το γνωστό του ύφος απάντησε: «Και τι μου τα λες εμένα αυτά… Δεν είμαι εγώ Πεφάνης»!
Κατά τα άλλα από τη συνέλευση στην οποία απουσίασαν ο Μανώλης Καψής και η Όλγα Τρέμη… Οι εργαζόμενοι συμφώνησαν να επανεξετάσουν τη στάση τους στην αυριανή γενική συνέλευση, περιμένοντας τις αποφάσεις των μετόχων του καναλιού από τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρίας.
- από το enimerosi24